Ambachtelijke koffie

IMG_8311.jpg

Herfstkoffie: intens en kruidig!
Bij de herfst denken wij aan vallende bladeren in prachtige kleuren, een gure wind, heerlljke stoofschotels. verwarmende kruiden ais kaneel en kruidnagel. ln onze nieuwe seizoenskoffie vindt u de herfst terug. Er zlt onder andere een prachtige koffie uit het kleurrijke India, die de melange zijn kruidige toon geeft. Hij is heerlijk verwarmend met een lekker stevige body en geurig aroma, precies wat je nodig hebt op een gure herfstdag! 
Verkrijgbaar in zakjes van 250 gram gemalen koffie en koffiebonen en in zakken van 1 kg koffiebonen. 

******

Koffieleut koopt de koffie in bij een ambachtelijk Noord-Limburgse koffiebranderij.

Zij kopen de groene koffie rechtstreeks uit de producerende landen. Mede dankzij de makelaardij en hun eigen melangeur (koffieproever) wordt er uitsluitend groene koffie van zeer hoge kwaliteit tegen een voordelige prijs ingekocht.

Deze Noord-Limburgse koffiebranderij brandt de koffie op een ambachtelijke wijze. Door de koffiebonen te branden gaan de suikers uit de boon karamelliseren, hierdoor ontstaat de bruine kleur van de koffieboon en ontstaan geur- en smaakstoffen.

Bereiding: gebruik 7-8 gram per kopje gemalen koffie.

U kunt bij ons ook zakken van 1 kg kopen.  

Mix en match jouw koffiekado met een lekker likeur,koekjes en snoepjes.

We hebben 4 verschillende soorten koffie. Ambachtelijke koffie uit Limburg! 
(Verkrijgbaar in bonen en snelfilter)

# De KÔFFIETÄÖT OËT BREE heeft een volle smaak van rijp fruit, met bloemige, frisse tonen en een toefje chocolade.

# Onze HUISMELANGE is een krachtige, rijke melange. Romig, met frisse zuren en verrukkelijke smaakhints van blauwe bessen, karamel, toast en chocolade.

# ITALIAANSE espresso is een volle, krachtige espresso met dat mooie Italiaanse temperament, maar zonder bittertje op het eind. Fijne chocoladetonen mengen zich met een langdurende zachte fruitige frisheid.

# MILANO espresso is op Milanese wijze gebrande espresso met een uitdagende, complexe smaak. Milano espresso combineert mooie ronde getoaste chocoladetonen met een heldere frisheid en delicate fruitige en karamelachtige aroma’s.

Ieder seizoen heeft zn eigen koffie: zomer, winter, lente en  herfst.

 

 

© 2009 - 2020 Koffieleut | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel